Taxe de participare*

 
Statut   31.08.2018-20.10.2018 După 21.10.2018
Medici INSMC/Rep. Moldova   300 RON 400 RON
Medici specialiști/primari   400 RON 500 RON
Medici rezidenți***   200 RON 300 RON
Medici de familie   150 RON 200 RON
Medici pensionari/Studenti   0 RON ** 130 RON
Asistenţi medicali/Moase   100 RON 100 RON
Biologi / Geneticieni   130 RON 180 RON

*Taxele de participare includ TVA 19%

** Acest regim de inscriere permite accesul la lucrarile stiintifice, dar nu la mese sau la mapa de congres.

*** Medici rezidenți - ESTE POSIBILA INREGISTRAREA ONLINE SI ACHITAREA TAXEI REDUSE  SI  PRIN TRANSFER BANCAR - 200 RON - PANA LA 25 OCT 2018

Dacă doriţi să achitaţi taxa prin transfer bancar, vă rugăm să utilizaţi datele de mai jos:

  • Beneficiar: PALOMA TOURSCUI: RO3801712
  • Cont IBAN: RO13INGB0001009987789120
  • Banca: ING BANK BUCURESTI
  1. După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă înregistraţi şi online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email. 
  2. După introducerea datelor personale apăsați butonul Înregistrare, iar în următoarea pagină butonul Plată prin Transfer Bancar. În câmpul albastru vă rugăm să completați "numărul ordinului de plată" și apoi să Confirmați.
  3. Confirmarea înregistrării pe e-mail o veți primi doar după validarea încasării, nu se trimite automat decât in cazul înregistrării online si plății cu cardul.

Vă rugăm să trimiteți o copie după dovada plății la adresa: ramona.margarit@palomatours.com sau pe fax: +40 21 314 66 47.

Vă rugam să solicitați factura pe e-mail la adresa ramona.margarit@palomatours.com, nu se transmite automat.

Taxele de participare includ:

  • Acces la lucrari
  • Diploma de participare
  • Pauze de cafea

*Toate taxele bancare vor fi suportate de participanţi.

**Taxele plătite nu se mai returnează.

Nota Bene:

Organizatorii se obligă să asigure mapa cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 15 Octombrie 2018.
Pentru participanţii înscriși după această dată, mapa cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

Secretariatul in timpul Congresului:

Pentru medicii specialisti si primari este necesara cunoasterea C.U.I.M. (cod unic de identificare al medicului) inscris pe certificatul de membru al Colegiului Medicilor din Romania. Pentru medicii rezidenti este necesar carnetul de rezident. Pentru studenti este necesar carnetul de student vizat la zi. Pentru pensionari este necesar talonul de pensie.

Conform Deciziei 12/2018 a CMR, intrata in vigoare in 21 august 2018, primesc certificat de participare la congres si  puncte EMC numai medicii primari si specialisti membri ai CMR. Tabelul cu participantii care se trimite la CMR pentru validarea punctelor pentru fiecare participant trebuie să contină obligatoriu 

- nume, prenume, 

- specialitatea, 

- gradul profesional, 

codul unic de identificare a medicului (CUIM) de pe certificatul de MEMBRU al Colegiului Medicilor din Romania

 

GRUPURI

Firmele şi agenţiile care doresc să înregistreze / cazeze un grup de minimum 5 persoane la congres sunt rugate să se adreseze în mod direct firmei Paloma Tours Srl, pe coordonatele: 

Ramona Margarit - ramona.margarit@palomatours.com 

Formularul de înregistrare va fi completat de către toţi participanţii la congres (atât cei cu inscriere individuală, cât şi cei susținuți).